Diensten en tarieven

Kennismakingsgesprek

€0

Wandeling ca. 30 minuten

€23

Wandeling ca. 60 minuten

€39

Onze werkwijze individuele wandelingen

Allereerst plannen wij een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek in. Hierin gaan we bekijken wat de wensen voor jouw viervoeter zijn en hoe we die het beste kunnen gaan vervullen, wordt het gedrag van jouw viervoeter nog eens goed doorgesproken, worden de voorwaarden genoemd en na wederzijdse goedkeuring plannen we samen een proefwandeling in.

Na het kennismakingsgesprek wordt er een bevestigingsmail van de geplande proefwandeling en een inschrijfformulier gemaild. Na het opsturen van het ingevuld inschrijfformulier is de afspraak van de proefwandeling van kracht. De proefwandeling duurt ca. 30 min en afzonderlijk van de baas om het gedrag van jouw vriendje buiten te observeren. Mits het vanaf beide kanten nog steeds goed voelt, plannen we de volgende wandelingen in.

Hopelijk zullen we hierna veel fijne wandelingen samen hebben. Tijdens onze wandelingen zorgen we ervoor dat jouw hond veilig en tevreden is, terwijl hij zijn energie kwijtraakt en geniet van de buitenlucht.

Een tweede vriendje of vriendinnetje thuis?

Is er een tweede vriendje of vriendinnetje uit het zelfde huishouden die tegelijkertijd mee wil wandelen? Die mag gewoon mee en ook nog eens voor 50% korting.

Ons werkgebied

Castricum, Bakkum, Limmen, Heiloo, Akersloot, Uitgeest, Heemskerk en Egmond.

* Buiten dit gebied kunnen er extra kosten in rekening gebracht worden.

Diensten

Bij ‘De Hondenkenner’ bieden we gepersonaliseerde honden-uitlaatservices en die passen bij de behoeften van jouw trouwe viervoeter.  Onze individuele wandelingen zijn ideaal voor honden die wat extra aandacht nodig hebben of die gewoon wat één-op-één tijd met een ervaren hondenliefhebber willen doorbrengen.

r

Let op

Onze tarieven zijn gebaseerd op individuele wandelingen binnen ons standaard werkgebied. Voor wandelingen buiten dit gebied of voor speciale verzoeken kunnen extra kosten van toepassing zijn. Neem contact met ons op voor meer informatie over deze kosten en om jouw specifieke wensen te bespreken.

Wat klanten zeggen

Als er iemand is aan wie wij onze beagle Flynn Rider toevertrouwen, is het De Hondenkenner wel! Dat Martijn een enorm grote liefde voor honden heeft, is overduidelijk. En dat niet alleen, hij weet ook veel over het gedrag van honden en dat geeft een goed gevoel. Wij trekken met een gerust hart de deur achter ons dicht en Flynn...die staat te popelen als Martijn aankomt! Dus ja, een lot uit de loterij, dat de Hondenkenner op ons pad is gekomen!

— Baasjes Flynn

Wij zijn super blij dat wij Martijn hebben gevonden om onze boxer uit te laten. Wij laten niet iedereen lopen met onze hond, maar bij Martijn hebben wij alle vertrouwen! Zijn communicatie is top en denkt mee in oplossingen. Aanradertje!

— Baasjes Billie

Ik ben ontzettend blij met De Hondenkenner! Mijn hond, Maui, staat elke keer weer te trappelen als Martijn er aan komt en komt altijd tevreden en moe terug van zijn wandelingen. Wat ik vooral waardeer, is dat Martijn de tijd neemt om te luisteren naar mijn specifieke trainingsbehoeften voor Maui en deze meeneemt in de wandelingen. Het is duidelijk dat hij echt om de honden geeft en ik kan zijn service zeker aanbevelen aan andere hondeneigenaren!

— Baasjes Maui

Martijn van de hondenkenner is echt fantastisch! Hij gaat 1x per week met ons hondje Flynn een uur wandelen in het bos, duin of strand en ik krijg elke keer zo een vrolijke hond terug. Flynn geniet van de tijd buiten en Martijn leert hem ook nog nieuwe dingen. Echt een aanrader!

— Baasjes Flynn

Wij zijn heel erg tevreden over de service van de hondenkenner! Onze hond wordt twee keer per week uitgelaten door Martijn. Toen onze hond nog pup was gaf hij hem zelf brokken onder de middag! Joep is super enthousiast als hij met Martijn mee mag! 👌

— Baasjes Joep

Onze golden retriever gaat met veel liefde met Martijn mee uit. Ook als onze hond weer eens een gekke (puber)bui heeft, weet Martijn goed en rustig met hem om te gaan.

— Baasjes Tommie

Betrouwbare en bekwame hondenkenner. Komt alle afspraken heel goed na. Heel fijn persoon en heel blij met Martijn Ben heel blij met deze service en onze labrador Bella is superblij Martijn te zien

— Baasjes Bella

Martijn is betrouwbaar en altijd helder in de communicatie! En onze hond bovendien in goede handen!

— Baasjes Babs

Logan en Gemma zijn heel blij met Martijn! En wij ook.

— Baasjes Logan en Gemma

Goed contact en alles is goed geregeld.

— Baasjes Quinn

Chat openen
Afspraak maken of vraag?
Hallo Martijn van de Hondenkenner hier. 👋

Wat kan ik voor je betekenen?