Calamiteiten beleid

Autopech

Bij pech met een  vervoersmiddel is er te allen tijde binnen een half uur tot een uur vervangend vervoer beschikbaar. Het vervoersmiddel met pech is verzekerd en zal naar een garage worden afgesleept.

Warmte

De hondenuitlaatservice zorgt er in ieder geval voor dat er te allen tijde voldoende bescherming aanwezig is voor de honden om oververhitting of onderkoeling tegen te gaan.

r

Bijtincidenten

Bij een bijtincident worden de betrokken honden in eerste instantie geïsoleerd en nagekeken op verwondingen, wanneer noodzakelijk rijden wij direct door naar een beschikbare dierenarts. Wij stellen de betrokken eigenaren zo spoedig mogelijk op de hoogte van het incident en overleggen enkel indien mogelijk alvorens naar een Dierenarts te rijden.

Verwonding of ongemak

Doordat wij de honden dagelijks of wekelijks zien vallen verandering in gedrag maar ook in lichaamshouding op, ongemak of een verwonding zullen wij opmerken en na constatering hiervan dit melden bij de eigenaar. Eventueel in overleg met de eigenaar kunnen wij naar een dierenarts gaan.

u

Vermissing

Mocht er onverhoopt een hond vermist raken, handelen wij als volgt;

Wij trachten de hond zelf te vinden, maar contacten direct de eigenaren, vervolgens maken we een melding bij alle omliggende Dierenambulances, we plaatsen een oproep op social media en schakelen eventueel een zoekteam in.

Chat openen
Afspraak maken of vraag?
Hallo Martijn van de Hondenkenner hier. 👋

Wat kan ik voor je betekenen?