Afspraak plannen

Wil je een kennismaking inplannen voor jouw harige viervoeter?

Neem dan contact met ons op via de planner hieronder en plan gemakkelijk jou kennismaking in om de mogelijkheden te bespreken.

We kijken ernaar uit om samen met jouw hond een pootje voor te zetten op weg naar plezier en avontuur! 🐕

De kennismaking is geheel vrijblijvend!

;

Onze werkwijze

01

Kennismakingsgesprek

Allereerst plannen wij een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek in. Hierin gaan we bekijken wat de wensen voor jouw viervoeter zijn en hoe we die het beste kunnen gaan vervullen, wordt het gedrag van jouw viervoeter nog eens goed doorgesproken, worden de voorwaarden genoemd en na wederzijdse goedkeuring plannen we samen een proefwandeling in.

02

Kennismakingswandeling

Na het kennismakingsgesprek wordt er een bevestigingsmail van de geplande proefwandeling en een inschrijfformulier gemaild. Na het opsturen van het ingevuld inschrijfformulier is de afspraak van de proefwandeling van kracht. De proefwandeling duurt ca. 30 min en afzonderlijk van de baas om het gedrag van jouw vriendje buiten te observeren. Mits het vanaf beide kanten nog steeds goed voelt, plannen we de volgende wandelingen in.

03

Vervolg wandelingen plannen

Hopelijk zullen we na de proefwandeling nog veel meer fijne wandelingen samen hebben. Tijdens onze wandelingen zorgen we ervoor dat jouw hond veilig en tevreden is, terwijl hij zijn energie kwijtraakt en geniet van de buitenlucht.

Chat openen
Afspraak maken of vraag?
Hallo Martijn van de Hondenkenner hier. 👋

Wat kan ik voor je betekenen?