Wat is het snuitenboek?

Hier stellen wij onze harige vrienden en vriendinnen in voor. Wij zien iedere als een individu met hun eigen persoonlijkheid.

Elke hond is als een uniek kunstwerk, met een uniek palet van karaktertrekken, gedragingen en eigenaardigheden. Of het nu gaat om hun speelse energie, trouwe aard of eigenwijze persoonlijkheid, elke viervoeter voegt een unieke kleur toe aan het canvas van het menselijk leven. Net zoals geen twee penseelstreken ooit identiek zijn, is geen enkele hond hetzelfde, waardoor hun aanwezigheid in ons leven een onvervangbare en kleurrijke schakering van vreugde en liefde brengt. Dit is de reden waarom wij maatwerk toepassen.

KENNISMAKING MAKEN

SNUITENBOEK

Dit zijn al onze vrolijke snuitjes van de individuele uitlaatservice:

Dit is Joep, de vriendelijke reus. Joep is een grote Zwitserse Sennenhond en wij zijn al wandelmaatjes vanaf zijn puppytijd. Ondertussen is dit harige vriendje al ruim 60 kilo. Samen wandelen wij twee keer in de week om zijn baasjes te helpen.

Joep is nog heerlijk speels en zachtaardig. Zijn favoriete bezigheid? GRAVEN! En daarna zijn hoofd erin verstoppen, vandaar de eerste foto.

Zo nu en dan nemen we onze eigen honden mee om Joep te socialiseren met soortgenootjes, op verzoek van zijn baasjes. Dit zijn inmiddels dikke speelmaatjes geworden!

Wil je meer zien van Joep?

Meet Flynn! Deze lieverd is een rescue hondje uit Roemenië van 3 jaar oud.

Flynn vindt andere honden erg spannend en heeft daar wat extra begeleiding bij nodig, maar in de basis is hij ontzettend lief en zachtaardig. We hebben er ondertussen al heel wat wandelingen op zitten samen en merken aan Flynn dat hij steeds meer ontspannen is buiten. Het is een mannetje met humor en hij zal je hoe dan ook aan het lachen krijgen!

Zijn favoriete bezigheid: knuffelen en spelen met zijn broertje Boris, die sinds kort bij het gezin is gekomen. 

Benieuwd naar Flynn en zijn broertje? Volg hen dan op hun account! 

@adventures_of_flynn_and_boris

Wil je meer zien van Flynn?

Als je dacht dat Joep (de grote Zwitserse Sennen) de grootste is van de club, dan heb je het mis. Deze knuffelbare beer is een Leonberger en weegt zo’n 65 kilo. Dat is net iets groter dan Joep!

Nelson is 2 jaar oud en heeft wat begeleiding nodig bij het passeren van andere honden. Tijdens het wandelen leggen we de nadruk op een positieve associatie creëren naar andere honden. We lopen nu al een aantal maanden samen en merken nu al dat hij meer ontspannen is als we andere honden tegenkomen.

Nelsons favoriete bezigheid is:
Kroelen en knuffelen🥰

Wil je meer zien van Nelson?

Yara, de enthousiaste lab. Ze doet het ontzettend goed voor een 1 jarige puber. Haar speelse sprongen en nieuwsgierige neus maken haar de perfecte metgezel voor avontuurlijke wandelingen.

Yara is erg leergierig en zal dan ook alles doen voor je om een koekje als beloning binnen te halen. Geen stok (halve boom) is volgens haar te groot om mee te slepen tijdens een wandeling.

Haar favoriete bezigheid? Stokken slepen en zwemmen.Wil je meer zien van Yara?

Wil je meer zien van Yara?

Maui, de ondeugende en energieke Heidewachtel van 1 jaar oud. Als het halfbroertje van onze geliefde Dalí heeft Maui een speciale plaats in ons hart ingenomen. Zijn puberjaren brengen niet alleen een glimlach op ons gezicht, maar versterken ook de band tussen hem en mijn jongste zus. Hij is namelijk de trouwe metgezel van mijn jongste zus en haar vriend.

Als echte puber doet Maui het fantastisch goed. Of hij nu samen met Dalí aan het rennen is of zijn eigen avonturen beleeft, zijn ‘recall’ tijdens de wandelingen is gewoonweg geweldig. Hierdoor kan ik hem lekker los laten lopen, en samen ontdekken we de mooiste losloopgebieden. 🌳

Elke week nemen we Maui mee naar het bos of park, en dat is echt genieten geblazen! Zijn favoriete bezigheid? Nou, dat is toch wel 🏊‍♂️ zwemmen en 🏃‍♂️ rennen, vooral als Dalí en Olaf meedoen. Het is één groot avontuur vol vrolijkheid en plezier!

Wil je meer zien van Maui?

Maak kennis met lieve Jet, de vrolijke Entlebucher! 😍
Ze is niet zomaar een vriendinnetje, maar stiekem één van mijn favoriete. 🤫
Elke wandeling met haar is pure magie; ze weet altijd een glimlach op mijn gezicht te toveren met haar aanstekelijke enthousiasme.

En laten we het hebben over haar fotografievaardigheden! 📸 Jet is hét fotomodel van de Hondenkenner. Elke klik resulteert in een prachtige foto waarop haar unieke karakter schittert. Ze is gewoonweg onweerstaanbaar op beeld, zeker in combinatie met de prachtige natuur om haar heen.

Wat haar favoriete bezigheid betreft, is Jet een absolute pro in zoekspelletjes. 🕵️‍♀️ Als trotse Entlebucher verrast ze me telkens weer met haar scherpe speurneus en maakt het spelen gewoonweg fantastisch! 🤩

Wil je meer zien van Dalí?

 

Wil je meer zien van Tommie?

Wil je meer zien van Billie?

Wil je meer zien van Quinn?

Wil je meer zien van Karhu?

Wil je meer zien van Sami?

Wil je meer zien van Bella?

Wil je meer zien van Beer?

Wil je meer zien van Boaz?

Wil je meer zien van Doets?

Wil je meer zien van Flynn Rider?

Wil je meer zien van George?

Wil je meer zien van Katie?

Wil je meer zien van Babs?

Wil je meer zien van Bingo?

Wil je meer zien van Jaap?

Wil je meer zien van Sandy?

Deze topper is één van onze eigen honden. Dalí is een heidewachtel, geboren november 2021. Heidewachtels worden omschreven als intelligente en onvermoeibare honden, dit geld ook zeker voor onze Dalí. Dit heerlijke mannetje is sociaal en tolerant. We nemen hem afwisselend mee met wandelen voor socialisatie, als dit de wens is van de baasjes.

Dalí zijn favoriete bezigheden zijn apporteren en rennen met honden vrienden. Hij is echt een allemansvriend als het op mensen aankomt en is altijd in voor een knuffelpartij of een trekspelletje. Deze harige vriend is niet de grootste hond, maar wel enorm sterk. Weet dus waar je aan begint als je de uitdaging aangaat om een trekspelletje met hem te starten!

Wil je meer zien van Dalí?

Dit is onze Pebbles, onze andere trouwe viervoeter. Geboren oktober 2014. Pebbles doet alles op haar eigen tempo en op haar eigen manier. Dit vriendinnetje heeft wel een hoge werkdrift, mits er ook wat voor haar in zit.

Pebbles haar favo bezigheid? Speuren!
Ze heeft een uitstekend reukvermogen en benut dat ook als de beste. Hersenwerkjes waar speuren bij komt kijken zal zij dan ook altijd vooraan in de rij voor staan.

Vorig jaar november heeft Pebbles helaas haar kruisband gescheurd en moest hierdoor een heftige operatie ondergaan. We zijn nog druk bezig met revalideren en dit loopt gelukkig voorspoedig.. ☀️

Wil je meer zien van Pebbles?

Chat openen
Afspraak maken of vraag?
Hallo Martijn van de Hondenkenner hier. 👋

Wat kan ik voor je betekenen?